Carrefour liek savas cerības uz STILL litija jonu tenoloģiju

14.03.2020

Liels itāliešu veikalu tīkls Carrefour izdarījis izvēli STILL jaunā EXU sērijas elektrisko ratiņu parka ar vilces Li-Ion baterijām labā: jaunas litija jonu akumulatoru baterijas, ko izmanto 66 mašīnās, iespējams uzlādēt kur un kad vien tīk, tās atšķiras ar to, ka tām nav kaitīgu atdalījumu un tās neprasa ikdienas apkopi.

Kompānija Carrefour izteikusi savu uzticību STILL, pasūtījot 66 jaunos elektriskos ratiņus ar litija jonu akumulatoru baterijām, un plāno izmantot tos savos veikalos. Ar to populārais veikalu tīkls parādīja savu tendenci iet tirgus inovāciju virzienā un izvēlējas mūsdienu tehnoloģiju sava noliktavu tehnikas parka pilnveidošanai: STILL vilces Li-Ion baterijas.

Ir daudz priekšrocību, kas ietekmējusi Carrefour lēmumu nopirkt STILL elektroratiņus: vilces litija jonu baterijas ir drošas, jo tās nesatur skābi un neizmet ārā kaitīgas vielas uzlādēšanas laikā. Izmantojot litija jonu baterijas, nav nepieciešama speciālā istaba akumulatoru uzlādēšanai, kas savukārt ir ideāls risinājums nelieliem veikaliem un ļauj tiem optimālā kārtā izmantot so veikalu rīcībā esošo telpu.

Litija jonu akumulatori pilnibā uzlādējas stundas laikā, neprasa tehnisko apkopi, tie arī ir ļoti nodilumizturīgi, kas ļauj izslēgt servisa izmaksas. Arī litija jonu baterijas ir ekonomiskākas par 20%, nekā svīna un skābes baterijas.

JUMS VĒL IR JAUTĀJUMI?
Sazinieties ar mums jebkurā Jums ērtā veidā, lai saņemtu vairāk informācijas
Jūsu pārlūks ir novecojis iesakām to atjaunināt uz jaunāko versiju
vai izmantot citu modernāku.