STILL tehnoloģijas ergonomiskie modeļi ar lielu celtspēju

14.03.2020

STILL piedāvā jaunus noliktavas iekārtu modeļus darbam vidējā un lielā attālumā: palešu ratiņus FXH 20/25 N, u krautņotāju FXV 14/16 N un divu līmeņu krautņotājs FXD 20 N. Jauno modeļu operatora ergonomiskā darba vieta ir aprīkota ar ērtu sēdekli un regulējamu platformu. Tehnoloģiju darbību bez traucējumiem nodrošina liela akumulatora ietilpība, kā arī litija jonu tehnoloģija.

Pacelšanas ratiņi ir aprīkoti ar jaudīgu, uzticamu 3-kW vilces piedziņas trīsfāzu strāvu motoru ar 24 V spriegumu. Bezapkopes motors garantē ne tikai augstu veiktspēju, bet arī zemu enerģijas patēriņu. Īpašnieks gūst labumu, palielinot kravu apstrādes apjomu ar zemām ekspluatācijas izmaksām. Modeļi ar akumulatora ietilpību līdz 500 Ah ir pietiekami jaudīgi, lai strādātu vairākās maiņās. Lai ātri nomainītu akumulatoru, operators var izmantot sānu maiņu ar rullīšu stendu. Pēc Jūsu vajadzībām var iegādāties ratiņus ar litija jonu baterijām no 205 līdz 410 Ah.Vieglā piekļuve nozīmīgām apkopes vietām palešu ratiņos atvieglo apkopes un samazina palešu ratiņu stāvēšanas laiku.

Jauno modeļu šasijas ir ļoti izturīgas un veido stingru tērauda rāmi, kas ir ideāli piemērots lietošanai ar lielu noslodzi. Pateicoties četrriteņu šasijai, tiek nodrošināta vislabākā vilce, kā arī stabilitāte un ekspluatācijas drošība. Efektīvu un drošu kravu apstrādi veicina arī dakšu noapaļotie galiņi, kas ļauj ātri iebraukt un satvert paletes.

Pacelšanas ratiņi ir sērijveidā aprīkoti ar individuāli regulējamu platformu, kā arī ergonomisku operatora sēdekli, kas lielā mērā absorbē svārstības, kas ietekmē cilvēku un stabilitāti, tādējādi arī mugura tiek aizsargāta darbības laikā visā maiņā. Vadības džoistiks 4 PLus nodrošina precīzu un intuitīvu hidraulikas vadību. Ar šo džoistiku celšanas un nolaišanas funkcijas, kā arī kustības var veikt bez liekas piepūles uz roku. Jaunie modeļi parāda savu sniegumu un darba ražīgumu pat šaurākajās glabāšanas ejās un plauktos. To nodrošina elektriskais stūres mehānisms, ar kuru palīdzību var vienkārši un precīzi kontrolēt šo tehniku.

Drošības jautājumos STILL, kā parasti, nosaka augstu latiņu: drošības sistēma Curve Speed Control pielāgo kustības ātrumu līkumos un ierobežo to atkarībā no pacelšanas augstuma. Ar STILL FleetManager 4.x sistēmu var uzstādīt individuālu piekļuves kontroli, lai aizsargātu šo tehniku no nesankcionētas lietošanas.

Augstas veiktspējas ratiņi FXH 20/25 N ar ātrumu līdz 12 km / h ir paredzēti ātrai un drošai preču pārvadāšanai, kuru masa ir līdz 2500 kg. Pat pie liela apgrozījuma šie ratiņi patērē tikai 0,5 kW / h. Lai panāktu vēl lielāku efektivitāti, var aktivizēt Blue-Q režīmu, kas nodrošina enerģijas ietaupījumu līdz 7% bez darbības zuduma.

Krautņotājs FXV 14/16 N ar ātrumu līdz 10 km / h un ar pieļaujamo slodzi līdz 1600 kg ir paredzēts pasūtījumu apstrādei pie plauktiem līdz 5316 mm augstumā un horizontālām kravas pārvadājumiem.

FXD 20 N ir ideāla izvēle, lai apstrādātu viegli deformējamas kravas, piemēram, augļus un dārzeņus. Tas ļauj optimāli izmantot uzglabāšanas vietas, pateicoties divu līmeņu palešu sistēmai. Tādējādi ar sīs divu līmeņu palešu sistemas palīdzību jūs varat vienlaicīgi pārvietot 1000 kg uz masta dakšām un 1000 kg uz apakšējām dakšām. Lietotājam tas atmaksājas ar lielu laika ietaupījumu un augstu kravas apstrādes produktivitāti.

JUMS VĒL IR JAUTĀJUMI?
Sazinieties ar mums jebkurā Jums ērtā veidā, lai saņemtu vairāk informācijas
Jūsu pārlūks ir novecojis iesakām to atjaunināt uz jaunāko versiju
vai izmantot citu modernāku.