STILL liek punktu pasūtījumu komplektētāju izvēlei

24.03.2021

Hamburga, 2017.g. 7. septembris – piedāvājot sērijas OPX un MX-X, kompānija STILL kārtējo reizi paplašināja savas produkcijas sortimentu ar jauniem pasūtījumu komplektētājiem. Tāpat kā automatizētais pasūtījumu savācējs iGo neo CX 20, kas tika prezentēts 2016.gadā, nesen iznākušais horizontālais pasūtījumu komplektētājs OPX un gada sākumā parādītais vertikālais pasūtījumu savācējs EK-X 10 aprīkots ar daudziem ergonomiskiem uzlabojumiem un intelektuālām atbalsta sistēmām droša un komfortabla operatora darba nodrošināšanai. Tādējādi STILL fokusējas uz visvērtīgāko noliktavas resursu – cilvēkiem. LogiMAT 2018 Štutgartē, 16. Starptautiskajā intraloģistikas risinājumu tirdzniecības izstādē, ikviens gribētājs varēs redzēt jauno STILL pasūtījumu savācēju parku (10.zāle, stends B55 un B61).

Ātri, efektīvi noliktavas procesi ir izšķiroši loģistikas uzņēmumiem. Pasūtījumu apjomu pieauguma izraisītā augošā slodze saistībā ar strauji attīstošos online tirdzniecību, kā arī arvien lielāka piedāvāto preču daudzveidība prasa optimizēt darba procesus un izmantot mūsdienīgas, individuālas tehnoloģijas.

Tomass A.Fišers, STILL GmbH izpilddirektors pārdošanas, mārketinga un servisa jomā, paskaidro: “Šai fonā mēs rūpīgi izstrādājām pasūtījumu komplektētāja koncepciju, lai maksimāli optimizētu darba procesu. Noteicošais parametrs šai ziņā mums bija operatora komforts un drošība, jo šis faktors ievērojamā mērā nosaka efektivitātes pakāpi, komplektējot pasūtījumus”.

Uzņēmuma STILL speciālistu darba rezultāts ir vairāki jauni komplektētāji:

Šaureju krautņotājs-komplektētājs MX-X - ideāls izpildījums un komforts

Jaunais šaureju komplektētājs STILL MX-X ar grozāmu kareti un teleskopiskām dakšām, celtspēju līdz 1500 kg un braukšanas ātrumu līdz 14 km/h, ir ātrgaitas palīgs noliktavās ar šaurām ejām. Tiek izmantots papīra un tēraudliešanas rūpniecībā, mašīnbūvē, vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā, kā arī loģistikā.

Intuitīvi saprotama kontrole un intelektuālās palīgsistēmas nodrošina drošu, ērtu un efektīvu darbu visas maiņas laikā. STILL mainīja vadības paneli. Pirmoreiz komplektētāja operators var individuāli noteikt katra taustiņa pielietojumu. Visus svarīgos pasūtījumu savācēja parametrus, tādus, kā kravas svars, pacelšanas augstums, rotācijas leņķis, ātrums vai funkcija Optispeed 4.0, var redzēt labi pārskatāmā krāsu displejā.

Kabīnes logs tika palielināts par 80 mm lejup, lai nodrošinātu operatoram optimālu redzamību uz dakšām un kravu, pat sēdus stāvoklī. Kabīnes pieliecamie rokturi samazina attālumu līdz plauktiem, kas padara darbu komfortablāku.

Šim komplektētāja modelim ir nepārspēti veiktspējas parametri: MX-X sasniedz maksimālo braukšanas ātrumu līdz 14 km/h; ejā līdz 10 km/h. Pacelšanas ātrums līdz 0,6 m/s un nolaišanas ātrums līdz 0,45 m/s. Tas ļauj ātri ievietot noliktavā un izņemt paletes jebkurā augstumā.

Kopā ar papildu pacēlumu kravu var viegli pacelt augstāk par 18 m. Lai palielinātu kravas apstrādes ātrumu, galveno un papildu pacēlumu var izmantot vienlaicīgi. STILL pārstrādāja arī rotācijas dakšas un padarīja kompaktāku to konstrukciju.

Bet tas vēl nav viss. Automātiski izlīdzinošais impulss ātri un efektīvi aptur svārstības, kas rodas lielā augstumā. Tas nozīmē, ka hidrauliskais kontrolieris līdz 90% mazina masta vibrācijas, ievadot un izņemot no glabātavas. Rezultātā ievērojami palielinās kravas apgrozījuma ātrums.

Vēl viena MX-X īpatnība ir jaunā programmatūra plānošanai, ar kuru MX-X var konfigurēt tieši pasūtītāja telpā. No MX-X sērijas bloku moduļu sistēmas klients var iestatīt, testēt un optimizēt dažādus MX-X tipus un aprēķināt labāko iekārtu savai mašīnai.

Kopsavilkums: ja Jūs vēlaties optimizēt savu noliktavu, uzstādīt augstu kravas apgrozījumu un saglabāt savu darbinieku veselību, tad MX-X ir labākā izvēle.

Horizontālais komplektētājs STILL OPX – absolūta komforta un dinamikas harmonija

Horizontālo pasūtījumu komplektētāju sērija STILL OPX – tās ir daudzfunkcionālas mašīnas, kas demonstrē savas iespējas mazumtirdzniecības tīklu, automobiļu rūpniecības, pārtikas rūpniecības, 3PL (Third Party Logistics) centrālajās noliktavās, t.i., visos objektos ar augstu uzglabāšanas blīvumu, kur jāaptver lieli attālumi un vajadzīgs maksimāls kravas apgrozījums. Ar celtspēju no 1,2 līdz 2,5 tonnām sērija OPX ietver deviņus pasūtījumu savācējus – tostarp divlīmeņu komplektētāju, komplektētāju ar šķēru pacēlumu un komplektētāju – vilcēju. Ar akumulatora kapacitāti līdz 620 Ah un braukšanas ātrumu līdz 14 km/h modeļos Plus, izveicīgie pasūtījumu savācēji ir ideāli piemēroti vairāku maiņu darbam.

OPX iegūst pārsvaru pār konkurentiem ne tikai pateicoties komfortablākiem apstākļiem operatoram un dizaina koncepcijai, šim komplektētājam ir vairākas unikālas iespējas: atvāžams sēdeklis, klusināta operatora platforma, šasija ar 5 riteņu atbalstu, lai nodrošinātu optimālu vilkmi, jauns stūres rats STILL EASY Drive un STILL Easy Move, ar kuriem var viegli un intuitīvi vadīt un precīzi manevrēt mašīnu. Vienmērīgu un drošu pagriezienu veikšanu garantē sistēma Curve Speed Control: ātrums samazinās automātiski atkarībā no stūres pagrieziena leņķa, kas garantē maksimālu drošību pagriezienos. Komplektācijas apakšējais līmenis – tā nav OPX robeža: platforma paceļ operatoru 2,80 m augstuma, kopā ar to paceļas arī stūres rats EASY Drive. Tāpēc mašīnu var vadīt augstumā, pārvietojoties uz nākamo pasūtījuma komplektēšanas vietu, kas ietaupa dārgo laiku.

Rezultātā: ja Jūs vēlaties sasniegt maksimālu efektivitāti, pateicoties komfortablākam darbam bez noguruma, tad labākā izvēle būs sērijas OPX pasūtījumu komplektētājs.

Vertikālais savācējs EK-X 10 – jauna dimensija pasūtījumu komplektēšanā

Pateicoties saviem ļoti kompaktajiem izmēriem un augstajai funkcionalitātei, vertikālais savācējs EK-X 10 vienlīdz efektīvi strādā gan platās, gan arī šaurās ejās. Ar celtspēju līdz 1000 kg, maksimālo braukšanas ātrumu līdz 10 km/h un pacēluma ātrumu līdz 0,32 m/s, šis komplektētāja modelis nodrošina efektīvu kravu apstrādi tādās nozarēs, kā papīra un tēraudliešanas rūpniecība, mašīnbūvē, tirdzniecībā un loģistikā.

Šaurais norobežojums pirms dakšām nodrošina optimālu piekļuvi paletei, palielinot kravas komplektācijas efektivitāti. Moduļu konstrukcija – individuāla gabarītu un jaudas izvēle – ļauj salikt mašīnu, kas ideāli atbilst konkrētiem lietošanas nosacījumiem. Paredzēti dažādi kabīnes varianti un komplektētāja platumi dažādiem lietošanas nosacījumiem.

Ja Jums vajadzīgs efektīvāks un ērtāk lietojams komplektētājs – Jums neiztikt bez EK-X.

IGO neo CX 20 - interaktīvs cilvēka un mašīnas komandas darbs

Autonomais pasūtījumu komplektētājs iGO neo CX 20 ir izdzēsis robežu starp automatizētu komplektētāju un pasūtījumu savācēju, kas mijiedarbojas ar cilvēku un savu vidi. IGo neo var saprātīgi pārvietoties, atšķirot priekšmetus ap sevi. Visur seko operatoram. Atšķirībā no automatizētas mašīnas, kas kustas stingri noteiktā trajektorijā un nevar patstāvīgi izvairīties no šķēršļiem savā ceļā, autonomais komplektētājs spēj jebkurā laikā reaģēt uz izmaiņām tā vidē un atšķirt statiskus un dinamiskus objektus, adaptēt savu ātrumu operatora soļiem. IGo neo izmanto savas kognitīvās spējas, lai atpazītu operatora nodomus, kas balstās uz tā kustībām, un automātiski virzās paralēli ar to no stacijas uz staciju. Tai pašā laikā tas vienmēr ievēro komfortablam darbam optimālu distanci līdz sastatņu plauktiem un operatoram. Autonomais palīgs nodrošina laika ekonomiju līdz 30% - ar ievērojami lielāku veiktspēju.

STILL inovatīvā izstrāde ir ideāli piemērota klientiem ar sarežģītiem uzdevumiem pasūtījumu savākšanā, kas raugās nākotnē.

Saskaņā ar Fišera vārdiem: “Pateicoties jauno komplektētāju jaudai, mēs varam pamatoti apgalvot, ka mums pieder pati jaunākā un tai pat laikā modernākā pasūtījumu komplektētāju līnija tirgū, tāpēc mēs mūsu klientiem varam piedāvāt jebkādu uzdevumu risinājumu uzglabāšanas optimizēšanā ar maksimālām ērtībām un komfortu operatoram. Jo tikai možs darbinieks var uzturēt augstu veiktspēju visā viņa maiņas laikā”.

JUMS VĒL IR JAUTĀJUMI?
Sazinieties ar mums jebkurā Jums ērtā veidā, lai saņemtu vairāk informācijas
Jūsu pārlūks ir novecojis iesakām to atjaunināt uz jaunāko versiju
vai izmantot citu modernāku.