Komunālā tehnika

15.05.2023

Komunālā tehnika ir specializētas mašīnas, kas palīdz uzturēt tīrību un kārtību lielās vietās vai teritorijās, piemēram, pilsētu ielās, rūpnīcu un rūpnīcu pieguļošajās teritorijās, dzelzceļa stacijās, parkos, tirdzniecības centru autostāvvietās utt. Šī tehnika ir nepieciešama jebkurā gadalaikā: pavasarī un vasarā - slaucīšana, zāles pļaušana, nezāļu iznīcināšana, ziemā - sniega tīrīšana un smilts-grants maisījuma (SGM) kaisīšana, bet rudenī - kritušo lapu izvešana.

Komunālās tehnikas veidi:

  • Uzkopšanas komunālā tehnika
  • laistīšanas mašīnas
  • Sniega tīrīšanas mašīnas
  • Sniega un smilšu izvešanas tehnika
  • Sadzīves atkritumu mašīnas
  • Daudzfunkcionālas komunālās mašīnas ar maināmu uzkarināmo aprīkojumu

Komunālā tehnika Egholm

Komunālā tehnika ar misiju

Ja esat atbildīgs par pilsētas vai rūpnieciskās teritorijas sakopšanu, jums ir nepieciešami vislabākie rīki - ne tikai veiktspējas ziņā. Jums ir nepieciešama komunālā tehnika, kas veic darbu efektīvi un ekoloģiski pareizi. Mašīnas, kas strādās jebkurā gadalaikā visu gadu. Jums ir nepieciešamas arī mašīnas, kas nodrošina vislabāko ieguldījumu atdevi, jo ielu tīrīšanas iekārtas ir nozīmīga budžeta pozīcija. Visbeidzot, jums ir arī jāpārliecinās, ka cilvēki, kas strādā ar jūsu tehniku, ir aizsargāti drošības, komforta un ergonomikas ziņā. Tikai tad viņi varēs ātri un efektīvi veikt savu darbu, tīrot teritorijas, parkus, ielas un atklātas vietas.

Viss, kas jums nepieciešams, ir PARK RANGER vai CITY RANGER no Egholm

Ar jaudīgo benzīna dzinēju un 4x4 pilnpiedziņu Egholm komunālās mašīnas ir piemērotas darbam visos gadalaikos. Plašais speciālo uzkarināmo papildaprīkojum klāsts nodrošina nevainojamu rezultātu visu gadu. Uzkares nomaiņa aizņem tikai 1 minūti. Ātrāk nekā piedāvā jebkurš cits komunālās tehnikas ražotājs. Papildus tam pievienojot izcilu manevrētspēju, ko nodrošina šarnīrveida virsbūves konstrukcija.
Dānijā projektētās un ražotās Egholm komunālās mašīnas ir kompaktas komunālās mašīnas, kas paredzētas, lai neatkarīgi no laikapstākļiem vai gadalaika uzturētu tīrību jebkurā teritorijā ar A+.

Egholm daudzfunkcionālo komunālo mašīnu modeļi:

  1. Park Ranger 2150
  2. City Ranger 2260
  3. City Ranger 3070

Komunālā tehnika, kas radītas pilsētai

Pilsētas dzīve griežas ap atklātām telpām, kur cilvēki ikdienā satiekas vai vienkārši šķērso tās. Tie ir parki, ietves, autostāvvietas un ielas. Pilsētai, kas pretendē būt pievilcīga dzīvošanai, investīcijām un labiekārtojumam, jābūt tīrai visos gadalaikos. Ziemā tā ir sniega tīrīšana un apledojuma kontrole. Pārējā gada laikā tā ir teritorijas slaucīšana, atkritumu izvešana un cīņa ar nezālēm. Tas ir minimums, ko cilvēki un tūristi sagaida no modernas pilsētas. Savukārt pašvaldībām, pakalpojumu uzņēmumiem un rūpniecisko uzņēmumu īpašniekiem par to jārūpējas visu gadu. Protams, ar piešķirtajiem budžetiem.

Atmaksājās gadu pēc gada

Egholm komunālā tehnika ir stabils ieguldījums, uz kuru var paļauties, veicot kvalitatīvus uzturēšanas darbus nepieciešamajās teritorijās un objektos, dienu no dienas un daudzus gadus. Egholm Komunālo Tehniku, ko ražo specializēti speciālisti, ģimenes uzņēmumā Dānijā un apkalpo starptautisks speciālistu tīkls, garantē maksimālu ieguldījumu atdevi un zemas uzturēšanas izmaksas.

  • Minimāls dīkstāves laiks. Mašīna darbojas gan vasarā, gan ziemā
  • Ātra ieguldījumu atdeve
  • Samazinātas personāla un apmācības izmaksas - nav jāuztur augsti specializētu mašīnu parks
  • Mazāka platība - mazāk nepieciešamās uzglabāšanas vietas

Darbojas visu gadu

Komunālās mašīnas, kas radītas pilsētai

Egholm slaucīšnas mašīnas ar vakūmu ir patiesi universālas mašīnas visiem darba veidiem. Pavasarī operators var notīrīt smiltis un netīrumus, kas palikuši no ziemas, no ielām un celiņiem. Vasarā ar to var attīrīt atklātas teritorijas no skārdenēm, papīriem, gružiem un citiem atkritumiem. Savukārt rudenī tas rūpējas par kritušajām lapām un netīrumu tīrīšanu.

Parku un zaļo zonu uzturēšana ir svarīga mūsdienu pilsētas komforta sastāvdaļa gan iedzīvotājiem, gan tūristiem. Produktīvā, uzticamā un ar profesionāliem palīgierīcēm aprīkotā Egholm komunālā tehnika ir gatava risināt visus pilsētas zaļo zonu un uzņēmumu uzturēšanas uzdevumus.

Plašais iespējamo uzkarināmo aprīkojumu klāsts ļauj ātri un profesionāli veikt daudzus ikdienas darbus. Darba laika zudumi, kas saistīti ar pievadu nomaiņu, būs minimāli.

Kompaktā slaucīšanas mašīna ar vakūmu ir efektīva visur - uz ceļiem un ietvēm, ceļmalām, piebraucamajiem ceļiem, atklātās un segtās autostāvvietās utt. Integrētajam putekļu sūcējam ir tālvadības putekļu šļūtene, ūdens tvertne un savākšanas tvertne. Aprīkots ar divām, trim vai četrām birstēm. Lielā iesūkšanas jauda un zemais trokšņa līmenis padara šo komunālo putekļu sūcēju spējīgu veikt kvalitatīvu tīrīšanu, vienlaikus aizsargājot vidi.

Katra slaucīšanas birste ir aprīkota ar sprauslu, kas izsmidzina ūdeni un slāpē putekļus. Arī tvertne, kurā tiek savākti slaucīšanas laikā radušies gruži, ir aprīkota ar putekļu slāpēšanas sistēmu. Tas ir unikāls centrbēdzes izsmidzinātājs, kas izveido ūdens mākoni tvertnē, lai efektīvi slāpētu putekļus. Tas samazina risku, ka putekļu daļiņas varētu nokļūt atpakaļ vidē.

Egholm sadzīves slaucītājam ar birstēm ir piešķirts novērtējums 4**** saskaņā ar jauno Eiropas Savienības standartu par smalko putekļu daļiņu PM10 un PM2,5 (putekļu daļiņu izmērs 10 un 2,5 nm) ietekmes uz veselību un vidi novērtējumu.

Gatavošanās ziemai - Komunālā tehnika sniega tīrīšanai

Kad nāk ziema, tā atnes daudz sniega un ledus. Komunālā tehnika var tikt galā ar visām šīm problēmām. Bieži vien sniegs un ledus ir jāattīra ar rokām - bet ne tad, ja jūsu rīcībā ir Egholm. Kompaktā un izturīgā mašīna nodrošina ielu, ceļu, ietvju un autostāvvietu tīrību un drošību jebkuros laika apstākļos.

No ērtas un labi aizsargātas kabīnes operators var netraucēti pārredzēt situāciju un, ērti sēžot, efektīvi veikt visus ziemas sezonas uzdevumus.

  • Divas vienlaicīgas darbības. Egholm komunālās mašīnas priekšējā uzkare var strādāt vienlaicīgi kopā aizmugurējo, piemēram, sāls un smilšu kaisītāju, ļaujot jums veikt divus uzdevumus vienlaicīgi-slaucīt sniegu un reizē kaisīt ietvi.
  • Droša manevrēšana pat uz slidenas virsmas. Visu riteņu piedziņa, zems smaguma centrs un gara riteņu bāze ļauj droši braukt pa slideniem un nelīdzeniem apvidiem. Egholm visu riteņu piedziņas slaucītājiem vienmēr ir uzticama saķere neatkarīgi no laika apstākļiem.

Komunālā tehnika Egholm

Ģimenes uzņēmums Egholm Dānijā izstrādā, ražo un tirgo komunālo tehniku, kas nodrošina ceļu, parku un uzņēmumu teritoriju tīrību un kārtību visa gada garumā. Uzņēmums piegādā daudzpusīgas, kvalitatīvas iekārtas un piederumus cilvēkiem, kas dienu no dienas cītīgi strādā, lai uzturētu pilsētas tīras un pievilcīgas. Ar Egholm piekabēm Egholm mašīnas nodrošina tīrību un kārtību klientiem un visiem apkārtējiem.

Egholm komunālo tehniku ir izstrādājuši cilvēki, kas aizraujas ar tehnoloģijām un inovācijām: "Mēs ieklausāmies cilvēkos, kas vada, izmanto un apkalpo Egholm mašīnas, jo viņi ir īsti eksperti. Mūsu misija ir projektēt, ražot un pārdot komunālās mašīnas, kas reālajā dzīvē sniedz nevainojamus rezultātus." Egholm mašīnas ir ne tikai uzticami komunālie transportlīdzekļi. Tās ir lietderīgās lietošanas mašīnas, kas nodrošina komfortu, drošību un augstvērtīgus rezultātus. To izturība un robustā konstrukcija padara tās par uzticamu ieguldījumu gadiem ilgi, un tās vairāk nekā atmaksājas.

«Mēs vēlamies, lai jūs mūs uzskatītu par saviem partneriem visos aspektos. Mēs iestājamies par ilgtermiņa sadarbību, uzticēšanos un godīgumu mūsu partnerībā. Mēs esam atklāti un vienmēr atklāti ar saviem klientiem un partneriem. Mēs uzskatām, ka tikai smags bezkompromisa darbs palīdz mums nodrošināt kvalitāti, kuras dēļ esam izvēlēti.»

Galvenās priekšrocības:

  • Izmantojot ātrās maiņas sistēmu, jums nebūs jātērē daudz laika. Tikai 1 minūte darba vietā - nepieciešamais stiprinājums ir uzstādīts un gatavs lietošanai.
  • Izmantotie dzinēju modeļi garantē atbilstību visstingrākajām emisiju prasībām. Mašīna atbilst visiem Eiropā spēkā esošajiem Tier V emisijas standartiem.
  • Pateicoties šarnīrveida rāmim, Egholm komunālajām mašīnām ir neticami mazs iekšējais pagrieziena rādiuss, kas ļauj operatoram piekļūt ierobežotām vietām un strādāt tuvu šķēršļiem. Mašīnu nelielā svara dēļ spiediens uz zemi ir pietiekami zems, lai komunālais transportlīdzeklis nebojātu zālienus, ietves un citas jutīgas vietas.

Komunālā tehnika

JUMS VĒL IR JAUTĀJUMI?
Sazinieties ar mums jebkurā Jums ērtā veidā, lai saņemtu vairāk informācijas
Jūsu pārlūks ir novecojis iesakām to atjaunināt uz jaunāko versiju
vai izmantot citu modernāku.