Komunālā mašīna City Ranger 2260 – jauda un universālums visu gadu

26.05.2022

Slaucīšana, zāles pļaušana, sniega tīrīšana, smilšu uzbēršana... vissezonu komunālā tehnika ar 4x4 piedziņu teritorijas uzkopšanas darbiem. Uzkares iekārtas maiņa tikai 1 minūtes laikā!

Komunālā mašīna City Ranger 2260

Uzticams partneris

Komunālā mašīna ar misiju

Ja jūs atbildat par pilsētas vai ražošanas teritorijas uzkopšanu, jums vajadzīgi paši labākie instrumenti – un ne tikai no veiktspējas viedokļa. Jums vajadzīgas komunālās mašīnas, kas darbu veic skaisti un ekoloģiski pareizi. Mašīnas, kas strādās jebkurā sezonā visu gadu. Jums vajadzīgas arī mašīnas, kas nodrošina labāko investīciju atdevi, jo ielu tīrīšanas iekārtas ir viena no galvenajām budžeta problēmām. Visbeidzot – jums arī jāpārliecinās, ka cilvēki, kuri strādā ar jūsu tehniku, ir pasargāti no drošības, komforta un ergonomikas viedokļa. Tikai tad viņi varēs veikt savu darbu teritoriju, parku, ielu un atklātu laukumu uzkopšanā ātri un kvalitatīvi.

Egholm City Ranger 2260 – tas ir viss, kas jums vajadzīgs

Pateicoties jaudīgajam benzīna dzinējam un 4x4 pilnpiedziņai, komunālā mašīna City Ranger 2260 spēj strādāt jebkurā laikā. Speciālo uzkares ierīču plašais sortiments nodrošina ideālus rezultātus visu gadu. Uzkares nomaiņai nepieciešama tikai 1 minūte. Ātrāk nav nevienam ražotājam. Tam pievienojiet super manevrējamību, kas tiek panākta ar posmainu virsbūves konstrukciju.

Dānijā projektētā un ražotā City Ranger 2260 ir kompakta komunālā mašīna, kas paredzēta, lai nodrošinātu tīrību jebkurā teritorijā uz “pieci ar plusu” neatkarīgi no laikapstākļiem vai sezonas.

Komunālā mašīna City Ranger 2260 - 2

Radīta pilsētai

Saprātīga investīcija

Pilsētas dzīve griežas ap atklātām telpām, kur cilvēki satiekas vai vienkārši katru dienu iet garām. Tie ir parki, trotuāri, autostāvvietas un ielas. Pilsēta, kas pretendē būt pievilcīga dzīvei, investīcijām un labiekārtošanai, ir jābūt tīrai jebkurā gada laikā. Ziemā tā ir sniega tīrīšana un cīņa ar ledu. Pārējā gada laikā teritorija jāslauka, jāsavāc atkritumi, jācīnās ar nezālēm. Tas ir tas minimums, ko cilvēki un tūristi gaida no mūsdienīgas pilsētas. Savukārt pašvaldību varas iestādēm, pakalpojumu uzņēmumiem un rūpniecības uzņēmumu īpašniekiem par to jārūpējas visu gadu. Protams, ņemot vērā piešķirtos budžetus.

Benzīna dzinēja piedziņa

Komunālā mašīna City Ranger 2260 aprīkota ar ekonomisku benzīna iekšdedzes dzinēju Kubota WG-972-G-E4. Izvēli par labu benzīna dzinējam ražotājs veica apzināti. Vispirms jau iemesls bija ekonomiskie aprēķini. Pašreiz ražotajiem dīzeļdzinējiem jāatbilst ļoti augstām ekoloģiskajām normām. To prasa ES likumdošana, kas ar katru gadu kļūst stingrāka. Savukārt tas sadārdzina dīzeļdzinējus. Bet augstās dzinēja izmaksas rada pārmērīgas komunālās mašīnas izmaksas.

Salīdzinot ar dīzeļdzinēju, benzīna dzinējs ir daudz lētāks un turklāt atbilst ekologu prasībām. Un, ja salīdzina ar kopējām īpašumtiesību kopējām izmaksām (TCO), kurās ietilpst iegādes izmaksas, degvielas un apkopes izmaksas un arī amortizācija, tad benzīna dzinēja variants ir ekonomiski izdevīgāks.

Papildus ekonomiskajam aspektam – benzīna dzinējs nodrošina pastāvīgu ekspluatācijas gatavību un pārliecību par komunālās mašīnas darbderīgumu zemas temperatūras apstākļos ziemas laikā. Nav jābaidās, ka sala dēļ radīsies problēmas ar dīzeļdegvielu un mašīnu nevarēs iedarbināt.

City Ranger 2260

City Ranger 2260

Atmaksājas gadu no gada

Komunālā mašīna City Ranger 2260 – tā ir nopietna investīcija, uz kuru jūs varat paļauties, lai paveiktu savu darbu dienu no dienas, gadiem ilgi. Jūsu City Ranger 2260, ko izgatavojuši savas lietas speciālisti Dānijas ģimenes uzņēmumā, un kuru apkalpo starptautisks speciālistu tīkls, garantēti nodrošinās maksimālu investīciju atdevi un viszemākās apkopes izmaksas, kādas vien jūs varat iedomāties.

  • Minimālas dīkstāves. Mašīna strādā gan vasarā, gan ziemā
  • Ātra investīciju atmaksāšanās
  • Personāla un apmācību izdevumu samazināšana – nav jāuztur “šauri specializētu” mašīnu parks
  • Noliktavu telpas taupīšana – uzglabāšanai nepieciešams mazāk vietas

Ātra uzkares iekārtas nomaiņa

Viena pitstopa minūte. Pateicoties unikālajai konstrukcija, uzkares iekārtas nomaiņu var veikt vienā minūtē. Vienkārši pagrieziet rokturi – un visas mehāniskās, hidrauliskās, elektriskās un ūdens sistēmas ir pievienotas un gatavas darbam. Kas var būt vienkāršāk!

Īpašības

Garums mm 2400
Platums mm 1070
Augstums ar kabīni / bez kabīnes mm 1960 / 2000
Svars ar kabīni / bez kabīnes kg 940 / 910
Lietderīgā slodze kg 670 / 700
Pilna pašmasa kg 1610
Apgriešanās rādiuss (no apmales līdz apmalei) mm 1640
Apgriešanās rādiuss (iekšējais) mm 600
Kubota dzinējs, benzīns WG-972-G-E4 ZS/kW 33 / 24
4 x 4 pilnpiedziņa   Standarts
Tostarp: 75 kg vadītājs un 90% tvertnes tilpums

Gatavojamies ziemai

Sagaidiet ziemu prātīgi

Kad iestājas ziema, tā atnes daudz sniega un ledus. Komunālā mašīna City Ranger 2260 var tikt galā ar visām šīm problēmām. Sniegu un ledu bieži vien nākas novākt manuāli – taču ne tad, ja jūsu rīcībā ir City Ranger 2260. Kompakta un izturīga, tā palīdzēs jums uzturēt ielas, celiņus, trotuārus un autostāvvietas tīras un drošas jebkādos laikapstākļos.

No ērtas un labi aizsargātas kabīnes operatoram ir netraucēts pārskats un viņš var efektīvi tikt galā ar visiem ziemas sezonas uzdevumiem, nepieceļoties no darba vietas.

Divas operācijas vienlaikus

Komunālās mašīnas priekšējā uzkares iekārta var strādāt tandēmā ar sāls un smilšu kaisītāju, ka ļauj veikt uzreiz divus darbus.

Droša manevrēšana pat līdzenā apvidū

Droša braukšana pa slidenu un nelīdzenu apvidu ir iespējama, pateicoties pilnpiedziņai, zemam smaguma centram un garai riteņu bāzei. Pilnpiedziņas tīrīšanas mašīnai City Ranger 2260 vienmēr ir droša saķere ar ceļu – neatkarīgi no laikapstākļiem.

Uzkares iekārtas ziemai:

Sāls un smilšu kaisītājs

Sāls un smilšu kaisītājam ir piltuvveida forma, piespiežot sāli, smiltis vai šķembas ar savu svaru. Pat mitrs materiāls (piemēram, sāls maisījums) izkaisīsies brīvi. Nepieciešamības gadījumā apstrādes platums var tikt palielināts līdz pieciem metriem – tas ir ļoti efektīvi, apstrādājot aizsalušas stāvvietas.

 

Sniega suka

Cilindriskā suka ideāli derēs pirmā sniega slaucīšanai. Tā pilnībā likvidēs līdz 150 mm dziļu sniegu. Leņķi, griešanās ātrumu un griešanās virzienu var regulēt no kabīnes, lai sasniegtu labāko rezultātu.

 

V veida vērstuve

Kad zemi klāj smags un ledains sniegs, palīdzēs V veida vērstuve. Smailais priekšgals pārgriež smago un ar garozu pārklāto sniegu, atdalot un grūžot to uz abām pusēm. Viegli tiek likvidēts pat liels daudzums sniega.

 

Sānu vērstuve

Sānu vērstuve tiks galā ar līdz 350 mm dziļu sniegu. Tīrīšanas platums ir no 1130 līdz 1300 mm atkarībā no lāpstas slīpuma. Maksimālais slīpums ir 30° un to ērti var regulēt no kabīnes.

 

Lietošana visās sezonās

Darba slodze pavasarī, vasarā un rudenī

Parku un zaļo zonu kopšana ir mūsdienīga pilsētas komforta svarīga sastāvdaļa gan iedzīvotājiem, gan arī tūristiem. Veiktspējīga, droša un ar profesionāļiem uzgaļiem aprīkotā komunālā mašīna City Ranger 2260 ir gatava risināt visus jūsu uzdevumus pilsētas un uzņēmumu zaļo zonu kopšanā.

Iespējamo uzkares iekārtu plašais sortiments ļauj ātri un profesionāli tikt galā ar daudziem rutīnas darbiem. Darba laika zudumi uzkares iekārtu nomaiņai būs minimāli.

Uzkares iekārtu līnija pavasara, vasaras un rudens sezonai:

Darba rīku vienkārša transportēšana

Kravas nodalījums ļauj pārvadāt darba rīkus vai mazas kravas.

 

Kauss

Kausa kravnesība ir 125 kg. Tam ir noliekšanas un pacelšanas funkcija. Būs neaizstājams ikdienā strādājot ar smiltīm, šķembām, kompostu un citiem materiāliem.

 

Mulčējoša rotorpļaujmašīna vai pļaujmašīna ar nopļautās zāles tvertni

Rotorpļaujmašīna nodrošina ideālus pļaušanas rezultātus. Pļaušanas platums ir 1200 mm. Ja vēlas, pļaujmašīna var strādāt bez zāles tvertnes vai to var komplektēt ar tvertni ar cauruļvadu nopļautās zāles padevei uz tvertni. Garas zāles un nezāļu pļaušanai pieejama arī 1600 mm rotorpļaujmašīna.

 

Vienmēr skaisti zālieni

Savācot nopļauto zāli tvertnē, jums vienmēr būs kārtīgas un skaistas pļaviņas. Pēc nopļaušanas zāle tiek padota uz tvertni pa cauruļvadu, kas ielikts zem komunālās mašīnas, nepalielinot gabarītus. Tvertnes apgāšanas augstums regulējams līdz 1860 mm.

 

Ideālas zāliena malas

Hidrauliskas piedziņas malu frēze palīdzēs ātri un precīzi apstrādāt pļaviņu un zālienu malas. Jūs iegūsiet perfekti līdzenus stūrus un laidenus izliekumus. Zāles mala tiek apgriezta un vienlaikus tiek veikta irdināšana. Divas operācijas vienā piegājienā.

 

Cīņa ar sūnām un garu zāli

Jebkādas cietības garas zāles nopļaušanai vislabāk derēs ķēdes pļaujmašīna. Tā tiek izmantota arī sūnu un nezāļu iznīcināšanai, nelietojot pesticīdus. Šai nolūkā ķēdes pļaujmašīna vienkārši jāpagriež vertikāli.

 

Tīrīšana ārā

Slaucīšanas vakuuma City Ranger 2260

Strādā visu gadu. Slaucīšanas vakuuma mašīna City Ranger 2260 ir universāla mašīna visiem darbu veidiem. Pavasarī operators var tīrīt ielas un celiņus no smiltīm un netīrumiem, kas palikuši no ziemas. Vasarā tas atbrīvo atklātus laukumus no konservu bundžām, papīra, atkritumiem un citiem netīrumiem. Savukārt rudenī tas rūpējas par kritušajām lapām un sakopj netīrumus.

Profesionāla efektivitāte. Kompaktā vakuuma slaucīšanas mašīna ir efektīva visur – uz ceļiem un trotuāriem, nomalēm, piebraucamajiem celiņiem un slēgtām autostāvvietām u.c. Iebūvētajam putekļsūcējam ir attālināta vakuuma šļūtene, ūdens tvertne un savākto atkritumu tvertne. Mašīna tiek aprīkota ar divām, trim vai četrām sukām.

Augstā sūkšanas jauda un zemais trokšņa līmenis padara šo komunālo mašīnu spējīgu nodrošināt augstu tīrīšanas kvalitāti un vienlaikus ļoti draudzīgu apkārtējai videi.

Putekļu neesamība, pateicoties putekļu slāpēšanas sistēmai. Katrs slaucīšanas suka ir aprīkota ar sprauslu, kas izsmidzina ūdeni un nomāc putekļus. Saņemšanas tvertne, kurā nonāk atkritumi slaucīšanas procesā, arī ir aprīkota ar putekļu slāpēšanas sistēmu. Tas ir unikāls centrbēdzes tipa izsmidzinātājs, kas tvertnē rada ūdens mākoni, lai efektīvi cīnītos ar putekļiem. Tas samazina putekļu daļiņu nokļūšanas risku atpakaļ apkārtējā vidē.

Komunālās mašīnas City Ranger 2260 suku slaucīšanas mezgls reitingā novērtēts ar 4**** saskaņā ar Eiropas jauno standartu EUnited smalkas dispersijas putekļu PM10 un PM2.5 (putekļu daļiņu izmērs 10 un 2.5 nm) ietekmes uz veselību un apkārtējo vidi novērtēšanai.

Iebūvēts putekļsūcējs

Operatora rīcībā ir jaudīgs iebūvētais putekļsūcējs ar 5 metrus garu šļūteni. Ar to tīrīšanas darbus ap parka urnām, soliņiem, pakāpieniem un citiem šķēršļiem var paveikt pēc iespējas īsākā laikā un ar labiem rezultātiem. Ja šļūteni neizmanto – to paslēpj nišā tvertnes augšdaļā un tā nepārsniedz izmērus.

 

Grūti sasniedzamu vietu tīrīšana

Plati, šauri gājēju celiņi, veloceliņi vai citas grūti sasniedzamas vietas City Ranger 2260 nav problēma. Kompakts un manevrējams, tas var viegli sasniegt visšaurākās vietas.

 

Slaucīšana ap šķēršļiem, neizejot no ērtas kabīnes

Ar 3. un 4. suku (opcija) jūsu pilsētas slaucīšanas mašīna Ranger 2260 var saslaucīt ap šķēršļiem un zem tiem. Sānu sukas regulējamas, izmantojot hidropiedziņu no kabīnes. Tās var uzstādīt leņķī, lai satīrītu dziļus notekūdeņu grāvjus, vai pacelt augstāk, lai tīrītu platas apmales vai celiņus. Sukas tiek vadītas paralēli, un tās var ļoti ātri noregulēt vai noņemt.

 

Rūpes par operatoru

Egholm rūpējas par veselību un ergonomiku, nepārtraukti pilnveidojot mašīnas. Pārejot uz benzīna dzinēju, darba vieta tika uzlabota, lai nodrošinātu labāku ergonomiku. Izmaiņas ietver:

Komunālā mašīna City Ranger 2260 - 17

Visā pasaulē strādā vairāk nekā 4000 City Ranger

Komunālā mašīna City Ranger 2260 - 18

Bez liekām dīkstāvēm

Uzkares palīgiekārtu ātrās nomaiņas sistēma ļauj netērēt daudz laika šīm operācijām. Tikai 1 minūte darba laika – un vajadzīgā ierīce ir uzstādīta un gatava darbam.

 

Dabas aizsardzība

Benzīna dzinēja izmantošana garantē atbilstību visstingrākajām prasībām attiecībā uz emisijām apkārtējā vidē. Jūs atbildīsiet visiem V līmeņa emisiju standartiem, kas nākamajos gados tiks ieviesti Eiropā.

 

60 cm iekšējais apgriešanās rādiuss

Piekļuve sarežģītām vietām:
Pateicoties posmainajam rāmim, komunālajai mašīnai City Ranger 2260 ir neticami mazs iekšējais apgriešanās rādiuss – tikai 60 cm, ļaujot operatoram piekļūt ierobežotām telpām un strādāt šķēršļu tuvumā. Mašīna sver tikai 910 kg. Tāpēc spiediens uz grunti ir pietiekami zems un komunālā mašīna nebojā zālienus, trotuārus un citas jutīgas zonas.

Egholm logo

Godprātīgs darbs

Dāņu ģimenes uzņēmums Egholm izstrādā, ražo un pārdod komunālās mašīnas, kas visu gadu uztur tīrus un kārtīgus ceļus, parkus un uzņēmumu teritorijas. Mēs piegādājam dauzfunkcionālas un kvalitatīvas mašīnas un uzkares iekārtas cilvēkiem, kuri godprātīgi strādā dienu no dienas, saglabājot mūsu pilsētas tīras un pievilcīgas. Ar mūsu uzkares iekārtām Egholm tehnika nodrošina tīrību un kārtību mūsu klientiem un visiem apkārtējiem.

Uzticamas mašīnas

Egholm komunālās mašīnas izstrādājuši cilvēki, kuri aizraujas ar tehnoloģijām un inovācijām. Mēs uzklausām cilvēkus, kuri vada, izmanto un apkalpo Egholm mašīnas, jo viņi ir īsti eksperti. Tā ir mūsu misija – projektēt, būvēt un pārdot komunālās mašīnas, kas nodrošina ideālus rezultātus reālajā dzīvē. Egholm mašīnas nav tikai uzticama tehnika. Tās ir komunālās mašīnas, kas nodrošina komfortu, drošību un augstus galarezultātus. Pateicoties ilgizturībai un stiprai konstrukcijai, tās ir drošas investīcijas uz ilgiem gadiem un atmaksāsies ar uzviju.

Godīgi cilvēki

Mēs vēlamies, lai jūs uzskatītu mūs par partneriem visādā ziņā. Mēs esam par ilgtermiņa sadarbību, uzticēšanos un godīgumu mūsu partnerībā. Mēs esam atklāti un vienmēr atvērti saziņai ar mūsu klientiem un partneriem. Mēs ticam, ka tikai cītīgs bezkompromisa darbs var palīdzēt mums nodrošināt kvalitāti, kuras dēļ mūs izvēlas.

Tas viss iemiesots komunālajās mašīnās, kuras mēs jums būvējam.
JUMS VĒL IR JAUTĀJUMI?
Sazinieties ar mums jebkurā Jums ērtā veidā, lai saņemtu vairāk informācijas
Jūsu pārlūks ir novecojis iesakām to atjaunināt uz jaunāko versiju
vai izmantot citu modernāku.